Techniek Lab Beuningen

Het Techniek Lab Beuningen brengt de leerlingen van de Beuningse basisscholen in contact met techniek.

Bezoekafspraak maken

Leuk dat je het Techniek Lab Beuningen wilt bezoeken!

Hieronder vind je onze agenda, waarin je kunt controleren of
de door jouw gewenste datum voor een bezoek nog vrij is.

Als je al bekend bent met onze werkplekken en werkwijze kijk dan eerst in bovenstaande agenda of de gewenste datum en dagdeel nog vrij zijn en vul dan dit inschrijfformulier in. Je vult de gewenste datum en werkplekken in en ontvangt automatisch een bevestiging van je inschrijving.
Een overzicht van onze werkplekken kun je hier bekijken.

Aanvraag introductieles
Als je nog niet bekend bent met onze werkplekken en/of onze werkwijze, dan komt eerst één van onze gastdocenten bij je in de klas om een introductie over de werkplekken te geven. De gastdocent zal je ook helpen met de voorbereidingen in de klas voor de werkplekken die de leerlingen kiezen.

De werkwijze van het TLB, om hiervoor een afspraak te maken, is als volgt:
1. De technieklessen duren anderhalf uur en beginnen op donderdagochtend om 10:00, donderdagmiddag om 13:30 uur en op vrijdag om 09:00 uur.
2. Kijk eerst in bovenstaande agenda of de gewenste datum en dagdeel voor de les op het Techniek Lab nog beschikbaar is.
3. Vul daarna dit aanvraagformulier voor een bezoek van onze gastdocent volledig in.
4. Na ontvangst van het aanvraagformulier maakt onze gastdocent een afspraak met je voor de introductieles, die meestal enkele dagen voor jullie bezoek aan het Techniek Lab plaats vindt.

Met vriendelijke groeten
team Techniek Lab Beuningen